Matkailu       http://tour.kllvx.com/fi

Miten saadapysyvä Visa Brasiliassa

Kuten muita matkustusasiakirjoja , saadapysyvä viisumi Brasiliassa tarkoittaa, että sinun pitäisi hakea aikaisin , kääntämällä kaikkitarvittavat paperit sovelluksen kanssa . Riippuen siitä, mitä aiot tehdä asuessaan Brasiliassa määrittää, kuinka sinun täytyy hakeaviisumia . Doing asianmukainen tutkimus on tärkeää, koska on ollut muutoksia viime vuosina helpottaa tiettyjen muiden kuin Brasilialaiset hankkia pysyvä viisumi . Tämä on mitä tarvitset
Tiliä brasilialaisesta pankista
Passport
2 passikuvaa
pysyvä viisumihakemusten
Money ( vähintään 1000 dollaria eläkeläisiä , noin 50.000 dollaria sijoittajien ) finnish $ 200 USD varten hakemusmaksu
Näytä enemmän Ohjeet

1

Complete kaksi viisumihakemukset , jotka voidaan saadaBrasilian suurlähetystön verkkosivuilla ( ks. Resources ) . Hakemuksen , käännä kahden passin kokoinen kuvia oikeaksi todistetut jäljennökset passista ID sivua,syntyperään tai vihkitodistus ( tarvittaessa) . Tarvitset myösFBI - liikkeeseen kuin rikosrekisteri alle 90 päivää .
2

Tarkista, sinun täytyy olla todiste asuinpaikkaa tai aikaisempi asuinpaikkatoimivaltaa huoltaaBrasilian suurlähetystön vuodesta olet jo Brasiliassa . Jos siirrät työtä , työnantajan on toimitettava tietoja, kutenhenkilökortti ,valaehtoinen kirjallinen tai todistusvoimaiseksikonsulipisteen . Sinulla on myös oltavaasiakirja, joka osoittaa varoja tai valaehtoinen todistus osoittaaperheenjäsentä tukee sinua . Hakemukset on lähetettäväBrasilian työministeriö sijoittajille . Toisille tarkistaliittovaltion poliisin luona voidaan ohjataasianmukaista maahanmuuttovirasto .
3

hakea viisumia perustuu omaan suunnitellut toimet Brasiliassa . Esimerkiksi sinun pitäisi saadatoimivaltainen asianajaja perehtynyt Brasilian maahanmuuttoa koskeva lainsäädäntö ja viimeaikaiset muutokset , jos aiot olla ulkomainen sijoittaja . Näiden viimeaikaisten lakimuutosten , sinun on sijoitettava vähintään 50000 dollaria USD maassamäärin tai uuden yrityksen tai voit sijoittaa alle 50000 dollaria dollaria ja toimittaa suunnitelma luoda vähintään kymmenen uutta työpaikkaa työllistää brasilialaisia ​​yliseuraavan 5 vuoden aikana .
4

Huomaa , ettäsijoittajan viisumi ei ole todella " pysyvä" , koska se vanhenee 5 vuotta, jonka jälkeen se on uusittavaliittovaltion poliisi toimistossa taiyrityksen omistaja voi hakea kansalaisuutta . Siksi saadaasianajaja on tärkeää , mukaan DiPaolo , koskaBrasilian oikeusjärjestelmä voi olla monimutkaista .
5

Näytä dokumentoitu todiste eläkkeelle yhtiö , todiste siitä, että 2000 dollari USD muutti Brasiliaan joka voi kattaa sinun ja kaksi teidän huollettavien , jos olet50 -plus eläkeläinen haluavat elää Brasiliassa . Jos olet tuomassa enemmän kuin kaksi huollettavia, sitten todistelisäksi $ 1.000 USD jokaista huollettavaa tarvitaan . Ei ole väliä kuinka monta yhteensä huollettavien tuo , he kaikki voivat hakea viisumia .
6

MarryBrasilian yhdenhelpoin ja halvin tapoja saadapysyvä viisumi , jos se onaito suhde . Maahanmuutto viranomaiset suorittavat yllätystarkastusta tehdä tiettyjäavioliitto ei ole yksi mukavuutta .