пътуване       http://tour.kllvx.com/bg

Как да се удължи с туристическа виза

< P> Чужденците, които влизат в САЩ за издаване на виза за B1 /B2 посетител може да бъде ограничена до предоставяме своя престой . В1 /В2 не-имигрантски визи се издават от американско гражданство и миграционният услуги ( USCIS ) за целите на бизнеса , пътуване за удоволствие , или медицинско лечение . Ако не сте нарушили никакви закони или пресрочили визата ви , можете да кандидатствате за престой по-дълъг от 3 или 6 -месечния период обикновено е позволено от USCIS . Основателни причини за удължаване на престоя си може да включва спешни медицински случаи , бизнес закъснения или важни семейни събития и празници .
Което ви е нужно
Immigration Form I - 539
Letter обяснява причината за удължаване на визите <Бразилски > Съпътстваща документация
легализирани преводи на чужди езици документи
оригиналния документ I -94

фотокопие на страницата снимка на паспорта си , показващ датата на изтичане
фотокопия на вашата кандидатура и придружаващи документи < Бразилски> чек или паричен превод за $ 300
I - 539 заявление получаването

Инструкции услуги 1

Попълнете Immigration Form I - 539 . Въведете вашите отговори или пишете на кирилица с главни букви . Ако не можете да разберете формата , може да се наложи някой да ви помогне да го попълните . Ако вашият съпруг и /или деца под 21-годишна възраст също са подали за удължаване , вие може да ги включи в този формуляр .

2

Напиши мотивационно писмо обяснява защо искате да удължите престоя си виза , и когато имате намерение да напусне . Включи фотокопие на оригиналния билет за връщане . Обяснете на вашите мотиви , както лаконично , колкото е възможно . Ако имате необходимата придружаваща документация , като медицински доклад , покана за важно семейно събитие , или писмо от дружество , което правиш бизнес с , да ги включи в молбата си. Вие също трябва да покаже как планирате да издържате, докато сте в САЩ , както и да бъде в състояние да успокои USCIS офицери , че вашето семейство , дом , или бизнес в родната си страна , няма да пострадат в резултат на вашето продължително отсъствие . Трябва да предоставите заверен превод на документите на чужд език . Световния съюз 3

Съберете всички ваши документи, заедно с оригиналния си I - 94 ( документът дава на вас, когато пристигна в САЩ ) и паспорт фотокопие показва снимка и изтичане срока на . Не забравяйте, че вашето разрешен престой завършва на датата , изписана върху вашия I - 94 , а не датата изтече визата ви .

4

Mail всички документи си в правилната USCIS центъра най-малко 45 дни преди престоя си трябва да приключи , заедно с чек или паричен превод от банка в САЩ за $ 300 (2009 срещу заплащане) , платими на Министерството на вътрешната сигурност на САЩ . Не забравяйте да направите фотокопия на всичко за своя архив . Считано от 2009 г. , има две USCIS центрове в САЩ , че исканията за удължаване на процеса на издаване на визи . Вашият център се определя от държавата, в която сте временно пребиваващи . Проверете www.uscis.gov да научите кои центъра трябва да използвате . Алтернативно , може да е- подадете заявление и документи поща подкрепа на адреса на вашия получаването д - файл .

5

Дръжте I - 539 получаване на заявлението , изпратено до вас от USCIS , сложи го в паспорта си . Тази разписка ще заеме мястото на вашия I - 94 , и той ще остане в сила до вашата кандидатура е одобрена или отказана дори ако датата на I - 94 изтича , докато чакаш . Трябва да чуете от USCIS в рамките на 60 дни. Те ще Ви изпратим нова I - 94 , ако молбата Ви бъде одобрена . Ако молбата Ви бъде отказан , трябва да напусне САЩ преди датата, посочена от USCIS . Световния съюз сайта