пътуване       http://tour.kllvx.com/bg

Как да стигнем канадска туристическа Visa

Граждани на САЩ , Мексико , Австралия и ЕС не изискват туристически визи, за да влязат Канада, но жителите на много други страни го правят. За да разберете дали имате нужда от туристическа виза за Канада , проверете "страни /територии се изискват визи " Канадското правителство е връзка , на разположение в раздел ресурси . Не забравяйте да се започне този процес най-малко четири месеца преди заминаването си като обработката на документи, може да отнеме известно време и ще бъде отказано влизане в Канада без виза. Нещата ще трябва
Passport
Две скорошни паспортни снимки на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Поръчайте пакет временно пребиваване онлайн от канадското правителство .
< Бразилски> 2

Прочетете и попълване на заявлението внимателно с цялата необходима информация. Инструкциите ще бъдат включени в пакета .


3

Прикрепете необходимите документи. Това ще включва Вашия паспорт или копие от него, както и две актуални паспортни снимки. В зависимост от вашето пребиваване , може също така да изисква маршрут за пътуване , писмо -покана или доказателство за трудова заетост . Проверете уеб сайта на канадското правителство за специфичните изисквания за гражданството .

4

плати дължимите такси онлайн . Считано от 2010 г., таксата в канадски долари е $ 75 за една-единствена входна виза , $ 150 за многократна виза или $ 400 за едно семейство ( множествена или единичен запис ) . Включване на получаване на вашето плащане с вашата кандидатура.

5

Mail прилагането на адреса, посочен във вашия информационен пакет .

6

Оставете време за обработка. Времето за обработка може да варира и състоянието на кандидатурата ви обикновено може да се провери онлайн .

7 време Schedule

за интервю с офицер виза и /или медицински преглед . Това понякога се изисква за изпълнение на вашата кандидатура. Изискванията ще зависи от вашата страна на произход и информация може да бъде намерена на интернет страницата на канадското правителство .